Tietoa meista

TSS Travel Service Scandinavia – lähellä asiakasta

Kuinka olisi todella edullisen unelmaloman laita? Upea matka apostolien jalanjäljillä Kappadokian halki?

Miksi TSS Travel Service Scandinavia pystyy toteuttamaan sellaisia erikoisia lomia? Me keskitymme muutamiin, kuitenkin huolella valittuihin matkakohteisiin. Mutta erittäin tehokkaasti, se tarkoittaa: erinomainen maan tuntemus, parhaat yhteydet liikekumppaneihimme paikan päällä. Lisäksi motivoitunut kenttätiimi —  keskisuuren 700 työntekijän yritysryhmän osana.

Tämä on hyvä vaativille lomailijoille, jotka etsivät kohokohtia, kulttuuri- ja elämysmatkoja. Ja niitä edullisin hinta-laatutarjouksin. Voitte varata suoraan meiltä, ilman kiertoteitä, ilman lisäkuluja, avoimesti ja tietenkin pätevällä neuvonnalla.

Näin annamme joka vuosi useille sadoille tuhansille vieraille vakuuttavan näytön. Ja äskettäin suoritetun kyselyn tulos osoitti: ihmiset pitävät meitä luotettavina, pätevinä ja ystävällisinä ja antavat meille arvosanan «Hyvä» asiakastyytyväisyydestä.

Myös matkailualan ammattilaiset, kuten lentoyhtiöt ja hotellit arvostavat tätä kaikkea. He voivat käyttää koneittensa kapasiteetin ja vuodekapasiteettinsa mahdollisimman hyvin, ja vielä lisäksi: yksikään matkailija ei ole pettynyt, luottamus kasvaa.

TSS – Huippupalvelua lähellä asiakasta.

TSS Travel Service Scandinavia on osa kansainvälisesti toimivaa yritystä, jolla on toimipaikkoja Norjassa, Saksassa, Ranskassa, Belgiassa, Englannissa ja Itävallassa. Yritysryhmällä on vuosittain yli 500 000 tyytyväistä asiakasta  ja se kuuluu Euroopan suurimpiin kulttuurimatkojen järjestäjiin. Monet nimekkäät yritykset ja aikakauslehdet käyttävät meitä pätevänä lukija- ja asiakasmatkojen  järjestäjänä. Olemme taanneet myös heille jo vuosia asioiden sujuvan hoidon: huolehtien varauksesta alkaen luotettavasti paikan päällä viimeiseen lomapäivään saakka.


TSS Travel Service Scandinavia AS

Aker Brygge Business Centre
P.O.Box 1433 Vika
0115 Oslo
Norja

Puhelin 075 325 2586
Faksi 075 326 6759

Toimitusjohtaja
Kourosh Adab


RSD koko Euroopassa

Erinomaisen hinta-laatusuhteen sekä yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden erittäin positiivisen palautteen ansiosta markkinoimme matkojamme yhteistyöyritystemme kanssa jo kolmetoista muussa Euroopan maassa.

Suurennus: