Matkasuositukset Eurooppa Aasia Amerikka Afrikka

Tietoa meista

TSS Travel Service Scandinavia – lähellä asiakasta

TSS Travel Service Scandinavia – lyhyesti TSS – peustettiin vuonna 2009.

Koko Euroopassa toimiva matkailuyritys on osa keskisuurta noin 800 työntekijän konsernia.

TSS on erikoistunut opintomatkoihin ja rentotumislomiin ja on yksi Euroopan suurimmista opintomatkojen järjestäjistä!

Matkat myydään pääasiassa suoraan ja yhteistyössä tunnettujen sanoma- ja aikakauslehtien kustantajien, postimyyntiyritysten kanssa sekä erittäin tyytyväisten asiakkaiden henkilökohtaisten suositusten kautta. Koska asiakastyytyväisyys on erinomainen kokonaisarvosanalla 5-(5 on paras arvosana), TSS iloitsee valtavasta kanta-asiakas-määrästä! Eikä yksistään tämän vuoksi TSS on voinut vastaanottaa yli 2,2 miljoonaa vierasta viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Huolella valittu tuotevalikoima on laaja sisältäen mielenkiintoisia opintomatkoja Rodokselle, Kreikkaan, Kroatiaan, Israeliin, Etelä-Afrikkaan, Kyprokselle ja Intiaan sekä erilaisia eksklusiivisia risteilyjä ja tutkimusmatkoja.

Lisäksi TSS tarjoaa rentouttavan kylpyläloman Tšekin tasavallassa ja luksusloman Strasbourgin ja Baden Badenin porteilla, yhdessä Saksan ainutlaatuisimmista hotelleista.

Täydellisen organisoinnin takaa tiivis yhteistyö paikallisten järjestäjien kanssa. Paikalliset, hyvin koulutetut oppaat välittävät tietämystään ja antavat vieraiden uppoutua kunkin matkakohteen historiaan ja tapoihin.

Vaativat lomailijat, jotka etsivät opinto- ja kokemusmatkoja erinomaisella hinta-laatusuhteella, ovat tulleet oikeaan paikkaan TSS:n avulla!

TSS – Huippupalvelua lähellä asiakasta.


TSS Travel Service Scandinavia AS

Postboks 100
1309 Rud
Norja

Puhelin 075 325 2586

Toimitusjohtaja
Kourosh Adab


Me matkanjärjestäjänä kaikkialla Euroopassa

Erinomaisen hinta-laatusuhteen sekä yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden erittäin positiivisen palautteen ansiosta markkinoimme matkojamme yhteistyöyritystemme kanssa jo yksitoista muussa Euroopan maassa.