Tietoa meista

TSS Travel Service Scandinavia – lähellä asiakasta

TSS Travel Service Scandinavia AS perustettiin vuonna 2009.

Euroopanlaajuisesti toimiva matkailuyritys on osa keskisuurta konsernia, jossa on noin 700 työntekijää.

TSS on erikoistunut opinto- ja luksusmatkoihin ja sitä pidetään yhtenä suosituimmista opintomatkojen järjestäjistä suomalaisten matkailijoiden keskuudessa.

Matkoja myydään etupäässä suoraan, mutta niitä välittävät myös nimekkäät sanoma- ja aikakauslehtikustantajat sekä postimyyntiliikkeet, ja tyytyväisten asiakkaiden suositukset vaikuttavat epäsuorasti niiden myyntiin. Saatuaan asiakastyytyväisyydestä yleisarvosanaksi merkittävät 5-, monista TSS:n asiakkaista on tullut myös kanta-asiakkaita. Hyvän tuloksen ansiosta TSS on palvellut viimeisen kuuden vuoden aikana jo yli 2 000 000 asiakasta.

Huolellisesti suunniteltu tuotevalikoima on kattava ja sisältää mielenkiintoisia opintomatkoja Marokkoon, Maltalle, Intiaan ja Kyprokselle sekä luksusmatkoja Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin.

Tiivis yhteistyö paikallisten matkatoimistojen kanssa takaa onnistuneet matkajärjestelyt. Paikallisten hyvin koulutettujen matkaoppaiden välityksellä matkailijat saavat syventävää tietoa kunkin maan historiasta ja tavoista.

Vaativat matkailijat, jotka etsivät hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia luksus-, opinto- ja elämysmatkoja, valitsevat siksi TSS:n!

TSS – Huippupalvelua lähellä asiakasta.


TSS Travel Service Scandinavia AS

Postboks 100
1309 Rud
Norja

Puhelin 075 325 2586
Faksi 075 326 6759

Toimitusjohtaja
Kourosh Adab


RSD koko Euroopassa

Erinomaisen hinta-laatusuhteen sekä yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden erittäin positiivisen palautteen ansiosta markkinoimme matkojamme yhteistyöyritystemme kanssa jo yksitoista muussa Euroopan maassa.

Suurennus: