Matkasuositukset Eurooppa Aasia Amerikka Afrikka

TSS-uutiset


14.03.2024

„Olemme matkustaneet TSS:n kanssa jo 26 kertaa !“

TSS-matkaryhmän uskollisimpien asiakkaiden spontaani haastattelu:

Asiakastyytyväisyys RSD-ryhmään, johon myös TSS kuuluu, on erittäin korkea. Suurin osa vieraistamme matkustaa matkanjärjestäjän kanssa uudelleen ja uudelleen. Miksi näin on? Mikä tekee erityisen vaikutuksen matkustajiin? Puhuimme erään pariskunnan kanssa, joka on matkustanut kanssamme peräti 26 kertaa viimeisten kymmenen vuoden aikana. He ovat uskollisimpia asiakkaitamme.

Lue lisää


Pariisi (Maailmanperintökohde)

15.02.2024

Aina lähellä UNESCOn maailmanperintökohteita!

Matkustaminen TSS:n kanssa tarkoittaa maailman parhaiden puolien näkemistä

On matkoja, joista haaveilemme koko elämämme: olla vihdoin siellä, missä ristiretkeläiset taistelivat ja kuninkaat asuivat. Seisoa kunnioituksessa heidän valtavien palatsiensa ja linnoitustensa edessä. Kuljeskella kuuluisissa kaupungeissa, nauttia niiden värikkäästä elämästä ja koskettavista tarinoista. Ihmetellä ihmeissään ihmeellisiä laguuneja, laskeutua alas leveisiin rotkoihin ja nousta ylös mahtaville vuoristovuorille.

Lue lisää


06.02.2024

TSS Travel Service Scandinavia - matkaryhmä palkittiin TOP-matkanjärjestäjänä

Asiantuntijat antoivat tunnustusta erityisesti matkailupalveluiden laadulle ja taloudellisesta vakaudelle.

TSS Travel Service Scandinavia yksi Euroopan suurimmista opintomatkojen järjestäjistä. Se on osa RSD-konsernia, joka on hiljattain saanut TOP-Reiseveranstalter-sertifikaatin ”keskimääräistä laadukkaimmista matkailupalveluistaan ja keskimääräistä paremmasta taloudellisesta vakaudestaan”.

Lue lisää
14.01.2021

Video-joulutervehdys

Tällä TSS-tiimin ihastuttavalla video-viestillä lähetämme teille näinä epätavanomaisina päivinä aivan erikoiset jouluterveiset. Toivotamme teille ja perheellenne yhdessä rauhallista joulua ja onnellista, tervettä uutta vuotta 2021! Kiitämme teitä uskollisuudestanne ja luottamuksestanne meihin ja katsomme optimistisina tulevaan vuoteen. Tutustukaamme siis taas yhdessä maailman ihmeisiin.

Lue lisää


15.12.2020

Istuttaa puita lasten kanssa

”Jokainen puu on tärkeä”, huudahtavat Plant-for-the-Planet-kampanjan lapset ja nuoret. Maailman ilmaston pelastamiseksi he aikovat istuttaa vuoteen 2030 mennessä uskomattomat 1000 miljardia puuta.

Lue lisää


16.10.2019

RSD-matkaoppaat: Ystävälliset ja pätevät ammattilaiset

Mikä tekee RSD-oppaista niin erikoisia? Miksi juuri ennen kaikkea he takaavat RSD:n ja siihen kuuluvan TSS:n, kiertomatkojen järjestäjien menestymisen ja matkojemme korkean laadun?
Taikasana on: Pätevyys + inhimillisyys = vahvat henkilötyypit. Ja sen myötä paras asiakaspalvelu.
Olemme keskustelleen, yhteensä 500 työntekijän joukosta, muutama kollegan kanssa, jotka toimivat meille maailman laajuisesti matkaoppaina. Ja olemme koonneet yhteen esityskelpoisia kertomuksia. Siitä, mitä he arvostavat RSD/TSS:ssä ja asiakkaissaan ja ennen kaikkea: mitkä ovat heidän itseensä kohdistuvat odotukset.

Lue lisää


29.07.2019

TSS mukana tutustumme maailmaan -
Haastatteluja monivuotisten kanta-asiakkaittemme kanssa

Kuusi kertaa, jopa seitsemänkin kertaa he olivat kanta-asiakkaina jo RSD:n, saksalaisen yritysliittoutuman partnerifirman TSS:n järjestämillä matkoilla.

He ovat tutustuneet moneen paikkaan, ihmetelleet valtavasti, nauttineet lomapäivistä kunnolla. Ja he haluaisivat RSD:n kanssa saada kokea maailman ihmeet yhä uudelleen. Mitä he erityisesti arvostavat RSD-matkoilla, mitä he mielellään muistelevat – olemme kysyneet sitä heiltä.

Lue lisää


27.06.2019

Westcoast Kids hymyilevät taas

Kuinka TSS tukee tehokkaasti Etelä-Afrikan hammaslääkäri-projektia

Noin 160 kilometriä Kapstadtista pohjoiseen – Etelä-Afrikan länsirannikolla- sijaitsee pieni kylä nimeltään Paternoster. Monet perheet elävät täällä toimeentulon alarajoissa. Ja lapsille se tarkoittaa myös:
Lääkinnällinen huolto ei ole riittävä. Myös hammashoito. Ainoan koulun 300 lapsesta 95 prosenttia tarvitsee välitöntä hammashoitoa. Niinpä avustusprojekti „Westcoast Kids“ on todellinen siunaus

Lue lisää


25.05.2019

RSD juhlii 10-vuotisjuhlaa!

Juhlimiseen on suuri syy: RSD iloitsee sen 10-vuotisjuhlasta!
Vuonna 2009 RSD aloitti yrityksenä Kappadokian matkalla. Tänään vuonna 2019 olemme yksi Euroopan suurimmista kiertomatkojen järjestäjistä lähes 2 miljoonalle asiakkaalle – ja nautimme suurta suosiota maailmanlaajuisella huippuvalikoimallamme.

Lue lisää

10.07.2016

TSS lisää vauhtia

Uudet, upeat tutustumismatkat tekevät lomasta suuren elämyksen

TSS hyödyntää vuosien kokemustaan tutustumismatkojen järjestäjänä ja lisää vauhtia:

Matkailualan ammattilaisemme esittelevät nyt maailmanlaajuisesti – tunnetusti

korkealaatuisia – uusia, kiehtovia kohteita.

Lue lisää12.08.2015

TSS auttaa Nepalissa voimakkaan maanjäristyksen jälkeen

TSS on ottanut tehtäväkseen auttaa köyhimmistä köyhimpiä. Nepalissa huhtikuussa 2015 tapahtuneen tuhoisan maanjäristyksen surullinen tilasto on yli 8500 kuolonuhria. Maanjäristys koskettaa suoraan noin 8,6 miljoonaa ihmistä, heistä n. 1,2 miljoonaa on lapsia. Heidät temmattiin pois keskellä arkiaskareita, heillä ei ole enää kattoa pään päällä ja monet heistä menettivät perheenjäseniään. Jatkuva pelko uusista maanjäristyksistä ja laaja-alainen köyhyys hidastuttavat jälleenrakennusta.

Lue lisää
30.06.2014

Täydet pisteet TSS:n bussinkuljettajille

TSS:n täydellisesti organisoituun tutustumismatkaan ei kuulu ainoastaan huolella valitut hotellit ja ammattitaitoiset, usein kiitellyt matkaoppaat. Myös bussinkuljettajien on oltava täydellisiä ammattilaisia, luotettavia ja vieraiden hyvinvoinnista huolehtivia.

Lue lisää

08.08.2013

Eurooppa – me tulemme!

Kun RSD:n kulttuurimatkajärjestäjäyhtymän puhelimet soivat, pääsee Eurooppa todella vauhtiin. Sillä Kappadokian kiertomatka tai unelmahotelli Dubaissa – sellaisia ihania matkoja varataan myös Saksasta, Ranskasta tai Alankomaista.

Lue lisää