Matkasuositukset Eurooppa Aasia Amerikka Afrikka

29.03.2017

Virstanpylväs – TSS Travel Service Scandinavia tervehtii 1,5 miljoonasta matkustajaansa!

Voittajalle unelmamatka Dubaihin

Angelika Nardella ei unohda heti Kyproksen matkaansa. Hän ei nauttinut ainoastaan matkastaan tälle kiehtovalle Välimeren saarelle ja sen maiseman kohokohdista: Nikosia – pääkaupunki kahden maailman välissä – sen leppoisat kujat, antiikin Salamis ja vaikuttava Barnabaan luostari ja ennen kaikkea Kyrenian satamakaupunki ja sen antiikin ajalta peräisin oleva linnoitus.

Matkan päätteksi rouva Nardella sai aivan erityisen kunnianosoituksen. Häntä juhlittiin, sillä hän oli TSS-yrityksen 8-vuotisen historian 1,5 miljoonas matkustaja! Hän sai iloita aivan erityisestä matkayllätyksestä. Hänen juhlavoittonsa: Kahden hengen luksusmatka Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin –johon sisältyy lennot, ensiluokkainen täysihoito ja henkeäsalpaavat retket ainutlaatuisiin aavikkokohteisiin.

Matka oli rouva Nardellan neljäs TSS:n  matka: Espanja, Egeanmeri, Marokko ja viimeksi Kypros. „Jokainen matka oli itsessään ehdoton kohokohta. Organisaatio, matkaohjelma, miellyttävät matkaoppaat ja tietenkin hinta-laatusuhde ovat lyömättömät. Iloitsen jo seuraavasta matkasta, sillä halusin jo pitkään nähdä Dubain ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat!“


Takaisin etusivulle