Matkasuositukset Eurooppa Aasia Amerikka Afrikka

Yleinen tietosuojailmoitus

Tietosuoja ja eväste-asetus

Tämä tietosuoja-asetus kuvaa henkilökohtaisten tietojen käsittelyä TSS Travel Service Scandinavia AS [“TSS”] verkkosivuja käytettäessä mukaan luettuina myös mobiilit sovellukset (meillä „Apps“). Siinä selostetaan myös valintamahdollisuudet, mitkä sinulla on käytettävissäsi henkilökohtaisia tietojasi koskien (”Oikeutenne”) ja miten voit ottaa meihin yhteyttä.

I. Kuka on vastuullinen ja miten voin saada yhteyden tietosuojavastuulliseen?

Tietosuoja-asetuksen mukainen vastuullinen on TSS Travel Service Scandinavia AS – Postboks 100 – 1309 Rud – Norja toimipiste.

Lisää yhteystietoja sekä tiedot edustusoikeutetuista saa painotiedoista (Impressum). Henkilökohtaisten tietojen käsittelyä tai yleensä tietosuojaa koskevissa kysymyksissä ota yhteys tietosuojavastuulliseen, jonka osoite on ilmoitettu painotiedoissa tai seuraavassa sähköpostisoitteesssa: tietosuojavaltuutettu@tss-travel.fi.

II. Asianosaisen oikeudet

Kullakin asianosaisella on seuraavat oikeudet:

 • oikeus tiedotukseen (tietosuoja-asetuksen 15 artikla)
 • oikeus väärien tietojen muutokseen (tietosuoja-asetuksen 16 artikla)
 • oikeus tietojen poistamiseen tai unohdetuksi tulemiseen (tietosuoja-asetuksen 17 artikla)
 • oikeus hhenkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen (tietosuoja-asetuksen 18 artikla)
 • oikeus tietojen siirtämiseen (tietosuoja-asetuksen 20 artikla).

Voit kieltää henkilötietojen, mukaan lukien suoramainontaan liittyvän profiloinnin, käsittelyn mainontatarkoituksiin milloin tahansa syytä ilmoittamatta.

Voit kieltää henkilötietojen, mukaan lukien suoramainontaan liittyvän profiloinnin, käsittelyn mainontatarkoituksiin milloin tahansa syytä ilmoittamatta.

Tämän lisäksi asianomaisilla on myös yleinen vastustamisoikeus (vrt. tietosuoja-asetuksen 21 artikla 1 kohta). Tässä tapauksessa tietojenkäsittelyä vastustava syy on ilmoitettava. Jos tietojenkäsittely tapahtuu suostumuksen perusteella, suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa sitä seuraavalle ajalle.

Asianomaisen oikeuksien käyttöä varten ota yhteyttä osoitteeseen tietosuoja@tss-travel.fi. Lisäksi voit tehdä valituksen tietojenkäsittelystämme valvontaviranomaiselle.

III. TSS:n suorittamaan henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn

Seuraavassa haluamme antaa yleiskatsauksen siitä, miten suojaamme henkilökohtaisia tietojasi verkkosivuillamme yhteyksissä ollessasi ja minkälaisia henkilökohtaisia tietoja käsittelemme sekä minkälaisiin tarkoituksiin.

1. Henkilökohtaisten tietojen käsittely tilauksien yhteydessä

Kun varaat matkan TSS Travel Service Scandinavia AS:ltä, keräämme välittävän ja valvotun palveluntarjoajan Kesselhaus GmbH, Offenburg kautta matkan järjestämiseen tarvittavat tiedot. Näitä ovat erityisesti nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, matkatiedot (saapumis- ja lähtöpäivä, lentoasema tai bussipysäkki) sekä varaustiedot (valittu matka, mahdollinen jatkoviikko). Olet velvollinen antamaan meille sopimuksen täyttämiseen vaadittavat tiedot. Muutoin emme voi suorittaa varaustasi.

Matkan varaukseen käytämme matkakohteesta ja lentoyhtiöstä riippuen joko matkanvarausjärjestelmää Amadeus tai ilmoitamme lentolippua varten tarpeelliset tiedot  palveluntarjoajan kautta vastaavalle lentoyhtiölle. Tämän kautta tapahtuu myös tarpeellisten tietojen ilmoittaminen vastaavalle lentoyhtiölle. Matkakohteesta riippuen tarpeelliset tiedot voidaan sopimuksen täyttämistä varten ilmoittaa muun muassa seuraaville lentoyhtiöille: Lufthansa; Emirates; Freebird Airlines; Aegean Airlines; Corendon Airlines; Turkish Airlines; TAP Air Portugal; Air Europa Lineas Aereas; Air Baltic; Air France/ KLM Royal Dutch Airlines

Matkan järjestämistä varten välitämme tähän tarkoitukseen vaadittavat tiedot matkatoimistolle, joka osallistuu matkan järjestämiseen paikan päällä. Tähän sisältyvät tietojen siirtäminen tarvittavassa laajuudessa matkan suorittamiseen osallistuville yrityksille, kuten lentoyhtiölle, paikalliselle bussiyhtiölle (hotelliin kuljetus tai kiertoajelu) ja yöpymisestä huolehtivalle hotellille. Matkatoimisto ilmoittaa lisäksi osallistujaluettelon vastuulliselle matkaoppaalle. Sekä matkatoimiston että muiden palveluntarjoajien kotipaikka on Euroopan unionin / Euroopan talousalueen ulkopuolella, jos matkakohteesi sijaitsee Euroopan unionin / Euroopan talousalueen ulkopuolella. Tässä tapauksessa tietojasi käsitellään sen maan lainsäädännön mukaisesti, jossa yrityksen kotipaikka sijaitsee. Saat lisäksi vastaavilta palevluntarjoajilta erillisen selosteen tiedonkäsittelyn laajuudesta. Sinulla on oikeus saada tietoa henkilökohtaisten tietojesi käsittelystä TSS.ltä. Siinä tapauksessa annamme kyselysi vastaavasti eteenpäin.

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella, keräämme nämä tiedot tiedustelusi käsittelyä varten. Vastaavasti näillä tavoin lähetettyihin tiedusteluihin otamme tarvittaessa yhteyttä lähettäjään tai vastaamme lisätietopyyntöihin tai lähetämme tilattuja tarvikkeita esim. esitteitä.

Matkavarauksen tietoja käytetään lisäksi tarvittaessa takuutapausten tai muiden reklamaatioiden käsittelyyn. Lisäksi nämä tiedot voidaan välittää ulkoisille tilintarkastajille ja/tai veroneuvojille heidän neuvonta- ja testaustarkoituksia varten. Tiedot tallennetaan Norjan kirjanpitolain 13 §: n lakisääteisiin säilytysvaatimuksiin ja poistetaan laissa säädettyjen säilytysvaatimusten mukaisesti.

Tietojen käyttö mainontatarkoitukseen

TSS sekä vastaavasti valtuutettu ja valvottu palveluntarjoajia (esim. mainostoimistoja kuten brand production Axel Bauer, Bühlertal; Direct Center Knoll GmbH, Rottenburg tai b+g mailing.de Gmbh, Hamburg) käyttävät matkustajan nimeä ja osoitetta matkaa koskeviin lisätoimenpiteisiin asiakasluottamukseen ja asiakkaiden uudelleen aktivointiin. Tähän sisältyy lisätietojen lähettäminen

postitse kiinnostavista tuotteista ja palveluista tai kuponkien lähettäminen. Näin TSS haluaa tiedottaa asiakkaitaan muista matkan suunnitteluun liittyvistä mahdollisuuksista ja saavuttaa pitkäikäisen asiakasluottamuksen. Tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille mainostarkoituksissa. Puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta käytetään mainostarkoituksiin erillisestä suostumuksesta. Jos suostumusta ei ole annettu, ei nimeä ja osoitetta mukaan lukien sähköpostiosoitetta käytetä enää mainostarkoituksiin, jos et ilmaise kiinnostusta asiakasuhteen jatkamiseen TSS:n kanssa seuraavan 7 vuoden aikana. Tähän käytämme seuraavaa indikaattoria: Matkan aloitus ja tai matkan peruuttamista koskeva päivämäärä.

Lisäksi TSS AS käsittelee varaustietoja suunnitelemaan matkavaraustasi yksilöllisesti, parantamaan sitä jatkuvasti ja siten myös tulevaisuudessakin pystyä tarjoamaan juuri sinulle räätälöityjä matkatarjouksia. Näin käytämme matkavarauksen tietoja ja tarjonnan/palvelujen hyödyntämisen yhteydessä kerättyjä tietoja varauksesi tukemiseen ja kiinnostavien matkakohteiden esittelyyn. Käsittelemme näitä tietoja nimimerkkiä käyttäen yrityksemme omaan tarkoitukseen vastataksemme oikeutettuun kiinnostukseesi henkilötietojesi suojaamisesta. Tietojenkäsittelyn ansiosta voimme esittää yksilöllisen tarjonnan (verkkosivu-, sähköposti- tai postimainonta) kautta asiakasta kiinnostavia tuotteita.

Matkavarauksen tietoja ei käytetä mainostarkoituksiin – mukaan luettuna suoramainonnan myötäinen profilointi – jos et ole ilmoittanut 5 vuoden aikana kiinnostustasi pysyä jatkossakin TSS.n asiakkaana. Tähän käytämme seuraavaa indikaattoria: Matkan aloitus ja tai matkan peruuttamista koskeva päivämäärä. 5 vuoden kuluttua käsittelemme vielä seuraavan kahden vuoden ajan nimeä, osoitetta, syntymäaikaa, viimeistä matkavarausta ja kohdetta koskevia tietoja postimainontaan. Jos tänä aikana mainontaamme ei reagoida, poistamme myös nämä tiedot kahden vuoden kuluttua.

Tietojen käyttö mainontatarkoitukseen

Jos pyydät meiltä matkatietoja tai kuvastojen lähettämistä puhelimitse, keräämme sinulta valtuuttamallemme palveluntarjoajalle Kesselhaus GmbH, Offenburg nimesi ja osoitteesi pyydettyjen asiakirjojen lähettämistä varten. Olet velvollinen antamaan meille sopimuksen täyttämiseen vaadittavat tiedot. Muussa tapauksessa emme voi lähettää kuvastoa sinulle. Lisäksi pyydämme lupaasi käyttää näitä tietoja tulevaisuudessakin TSS-kuvastojen ja muiden kirjallisten matkatarjouksien lähettämistä varten niin kauan, kunnes kiellät sen.

Maksaminen luottokortilla

Luottokorttitiedot kerätään First Cash Solution GmbH (FirstCash) toimesta ja niitä käytetäänvain meiltä varatun matkan laskun käsittelyyn. FirstCash ei käytä tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen. TSS ei saa luottokorttitietoja kokonaisuudessaan, vaan FirstCash antaa todisteeksi vain tunnuksen ja luottokorttinumeron lyhennetyssä, ei-luettavassa muodossa (123456******7890).

2. Tietojen käsittely verkkosivuillamme ollessa – Logitiedostot

Verkkosivuillamme yhteyksissä ollessasi yleisluontoiset tiedot kerätään automaattisesti. Nämä tiedot (palvelin-logitiedot) sisältävät verkkoselaintyypin, käytetyn käyttäjärjestelmän, internetpalvelun domainnimen tai vastaavan. Lisäksi IP-osoite siirretään ja käytetään haluamallesi palvelulle. Nämä tiedot ovat teknisesti tarpeellisia, verkkosivuilta vaadittujen sisältöjen korrektiin toimittamiseen ja ne ovat ehdottomia internetin käytössä.

Poistamme tai anonymisoimme nämä logitiedostot välittömästi verkkopalvelun päättymisen jälkeen. Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 lause 1 f).

IT-turvakonseptimme mukaisesti logitiedostoja tallennetaan kuuden viikon ajan, jotta pystymme tunnistamaan ja analysoimaan verkkosivujamme vastaan kohdistetut hyökkäykset. Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 lause 1 f).

3. Tietojen käsittely verkkosivuja käytettäessä – Kyselysi

Mikäli lähetät meille kyselyjä sähköpostin tai kontaktilomakkeen kautta, käytämme meille antamia tietoja asian käsittelyä ja vastauksia varten. Tallennamme nämä tiedot kahdeksi vuodeksi todistustarkoituksia varten. Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 lause 1 f).

4. Sähköpostitse saatavan uutiskirjeen tilaus

Uutiskirjeen tilausta varten käytössämme on niin sanottu Double-opt-in-menetelmä. Se tarkoittaa, että lähetämme sinulle sähköpostiosoitteesi ilmoittamisen jälkeen vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, millä pyydämme vahvistusta siihen, että toivot uutiskirjeen lähetystä. Jos et vahvista tätä 4 viikon aikana, ilmoitus poistetaan automaattisesti. Kun olet vahvistanut sen, että haluat uutiskirjeen, tallennamme sähköpostiosoitteesi niin kauan, kunnes peruutat uutiskirjeen tilauksen. Tämän tallennuksen tarkoitus on se, että voimme lähettää uutiskirjeen. Lisäksi tallennamme ilmoituksen ja vahvistuksen yhteydessä IP-osoitteesi sekä ilmoituksen ajankohdan estämään henkilökohtaisten tietojesi väärinkäytön ja todistamaan korrektin lähetyksen. Henkilökohtaisten tietojen käsittelyn oikeusperusta on tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 lause 1 a).

Pakollinen tieto uutiskirjeen lähettämistä varten on ainoastaan sähköpostiosoite. Voit peruuttaa uutiskirjeen lähettämisen milloin tahansa. Peruutuksesi ei koske henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä koskevia laillisuuksia. Peruutuksen voit tehdä klikkaamalla jokaisen uutiskirjeen yhteydessä annettua linkkiä, sähköpostitse osoitteeseen info@tss-travel.fi tai tekemällä ilmoituksen siitä painotiedoissa annettuun osoitteeseen.

5. Suostumuksenhallinta-alustan käyttö

Käytämme verkkosivustollamme tilaamamme ja valvotun palveluntarjoajamme ylläpitämää suostumushallinta-alustaa. Tätä työkalua käytetään hallitsemaan suostumusta evästeiden asettamiseen sekä ulkoisten palveluntarjoajien integrointiin ja niiden vahvistamiseen. Suostumuksesi todistamiseksi tallennamme tietoja käyttämästäsi laitteesta, selaimestasi, nimettömästä IP-osoitteesta, vierailun päivämäärästä ja kellonajasta sekä Opt-in- ja Opt-out-tiedoista kolmen vuoden ajan. Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 lause 1 litrac.

6. Huomautuksia tietosuojan takaamiseen

Käytämme sivuillamme teknisiä ja operatiivisia turvallisuustoimenpiteitä tallennettujen henkilökohtaisten tietojen suojaamiseen kolmansien osapuolien pääsyltä tai hyökkäyksiltä niihin, tietojen häviämiseltä tai väärinkäytöltä sekä mahdollistamaan tietojen turvallisen siirron.

Meidän on huomautettava kuitenkin, että internetin rakenteen vuoksi tahaton pääsy tietoihin kolmansien osapuolien kautta voi olla mahdollinen. Sen vuoksi sinun on itsevastuullisesti huolehdittava siitä, että suojaat tietojasi väärinkäytöltä salasanoilla tai muilla vastaavilla toimenpiteillä. Ilman vastaavia toimenpiteitä asiattomat kolmannet osapuolet voivat päästä lukemaan erityisesti suojaamattomasti lähetettyjä tietoja.

IV. Ulkoisten palvelutarjouksien integrointi

1. YouTuben integrointi

Verkkosivumme käyttää Plug-insejä kuten Googlen pitämää sivua YouTube. Sivujen ylläpitäjä on Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.

Kun vierailet YouTube-Plugin varustetulla sivullamme, sinut yhdistetään YouTuben palvelimeen. YouTubelle ilmoitetaan siinä, millä sivuillamme olet vieraillut.

Jos olet kirjautunut omalle YouTube-tilille, annat YouTubelle mahdollisuuden järjestää hakukäyttäytymisesi henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää sen kirjautumalla ulos YouTube-tililtä.

YouTuben käyttö tapahtuu Online-tarjouksiemme kiinnostusta herättävän kuvauksen eduksi ja vastaa siten tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohta 1 litrac f periaatetta. Keräämme vain, missä määrin meihin sidottuja YouTube-videoita haetaan ja poistamme nämä tiedot kahden vuoden jälkeen.

Lisätietoa käyttäjätietojen käsittelyn laajuudesta löydät YouTuben tietosuojaselosteesta osoitteessa: https://policies.google.com/privacy.

V. Eväste-asetuksemme

1. Yleistä tietoa evästeiden käytöstä

Verkkosivuillamme käytetään evästeitä. Eväste (cookie) on dataa, jonka web-palvelin tallentaa käyttäjän laitteelle. Niiden tarkoituksena on tehdä tarjoukset käyttäjäystävällisimmiksi, tehokkaimmiksi ja turvallisimmiksi. Käytämme niin sanottuja istuntokohtaisia evästeitä, mitkä poistetaan heti istunnon päätyttyä („Session cookies“) ja pysyviä (persistent) evästeitä.

Voit itse valita, haluatko hyväksyä evästeiden asettamisen. Muutokset voit tehdä palvelimen asetuksissa. Voit periaatteessa valita, hyväksytkö kaikki evästeet, haluatko ilmoituksen evästeiden asettamisesta tai kiellätkö ne. Mikäli valitset viimeisen vaihtoehdon, on silloin mahdollista, että et voi käyttää kaikkia tarjouksiamme täydellisesti.

Evästeiden käytön yhteydessä on erotettava ehdottomasti tarpeellisten evästeiden ja muiden tarkoituksien välillä (sisäänkirjauksien mittaus, mainostarkoitus).

2. Ehdottomasti tarpeelliset evästeet verkkosivun käytössä

Käytämme verkkosivuillamme istuntokohtaisia evästeitä, mitkä ovat ehdottomia verkkosivujemme käytössä. Niitä ovat evästeet, joiden avulla voimme tunnistaa sinut vieraillessasi sivullamme yksittäisen istunnon aikana. Nämä istuntokohtaiset evästeet huolehtivat tarjouksemme turvallisesta käytöstä mahdollistaen suojatun tavarakoritoiminnon sekä maksutapahtuman.

3. Evästeiden käyttö hyväksynnälläsi

Seuraavassa saat yleiskatsauksen evästeistä, joita käytämme verkkosivun käyttämisen alussa antamallasi luvalla. Jokaisessa kuvauksessa löydät sen lisäksi myös Opt-out-mahdollisuuden.

Seuranta Matomon kautta

Käytämme tällä sivustolla verkkoanalyysipalvelua Matomoa. Tämä työkalu käyttää niin kutsuttuja „evästeitä“, tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat analyysin verkkosivuston käytöstänne. Työkalun avulla keräämme tietoja viimeisistä vierailuistanne verkkosivustollamme tai kuinka liikutte verkkosivustollamme ja käytämme näitä tietoja arvioidaksemme verkkosivuston käyttöänne ja laatiaksemme raportteja verkkosivuston toiminnasta

Verkkoanalyysipalvelu Matomon keräämät tiedot tallennetaan ja käsitellään Saksassa olevilla palvelimilla.

Käytämme verkkoanalytiikkapalvelua verkkosivustomme käytön analysoimiseen ymmärtääksemme paremmin, kuinka vierailijat käyttävät verkkosivustoamme, jotta voimme tehdä siitä entistä intuitiivisemman. Evästeen tallentamisen oikeudellinen perusta on GDPR:n artiklan 6 kappaleen 1 virkkeen 1 kohdan f mukainen suostumuksesi. Voitte peruuttaa suostumuksenne milloin tahansa tulevaisuutta varten evästeasetuksissamme.

Verkkokauppa markkinointi-toimenpiteet – Googla Adwords Tracking sekä uudelleenmarkkinointi

Käytämme Google Adwordin tarjousta, jossa mainoksilla (ns. Google Adwords) herätetään huomio upeisiin tarjouksiimme ulkopuolisilla verkkosivuilla. Näitä mainoksia toimittaa Googlen ns. „Ad Server“. Siinä käytetään Ad Server evästeitä, joilla mahdollistetaan suorituskyvyn Performance-Parameter arviointi, kuten esim. Ad Impressions, klikkaukset sekä konversiot. Siten voimme määrittää mainoskampanjojen suhteen tietoihin, eli arvioida yksittäisten mainostoimenpiteiden menestyksellisyyden. Mikäli siirryt Google-ilmoituksen kautta verkkosivullemme, tallentaa Google Adwords evästeen tietokoneellesi. Nämä evästeet ovat tavallisesti voimassa vain 30 päivää eikä niiden tarkoituksena ole tunnistaa sinua henkilökohtaisesti. Tähän evästeeseen tallennetaan tavallisesti seuraavat analysointi-arvot:

 • Unique Cookie ID
 • Ad Impressions määrä per sijainti (Frequency)
 • Viimeinen Impressio (tärkeä post-view-konversiot)
 • OptOut-Information (merkkaus, että käyttäjä ei enää halua tulla kysytyksi)

Nämä evästeet mahdollistavat Googlelle tunnistamaan verkkoselaimesi uudestaan. Kun käyttäjä on vieraillut tietyillä Adwords-asiakkaan nettisivuilla eikä käyttäjän tietokoneelle tallennettu eväste ole vielä vanhentunut, voivat Google ja asiakas tunnistaa, että käyttäjä on klikannut ilmoitusta ja on siten siirretty tälle sivulle. Jokaiselle Adwords-asiakkaalle annetaan joku muu eväste. Evästeitä ei voi siten seurata Adwords-asiakkaan verkkosivujen kautta. Me itse emme kerää tai käsittele mainituilla mainoskampanjoilla mitään henkilökohtaisia tietoja. Saamme Googlelta käytettäväksemme ainoastaan tilastollisia arviointeja. Näiden arviointien perusteella voimme nähdä, mitkä käytetyt mainoskampanjat ovat erityisen tehokkaita. Muita tietoja mainosvälineiden käytöstä emme saa, erityisesti käyttäjiä emme voi tunnistaa näiden tietojen perusteella. Oikeusperusta evästeen tallennusta varten ja siihen liittyvälle tietojenkäsittelylle on annettu suostumus (tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 lause 1 litra a). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa evästeasetuksissamme.

Käyttöön otettujen markkinointi-työkalujen perusteella selaimesi kehittää automaattisesti yhteyden Googlen palvelimeen. Emme voi vaikuttaa mitenkään tietojen laajuuteen ja muuhun käyttöön, joita Google kerää tämän työkalun myötä ja informoimme sinua sen vuoksi vastaavasti tämän hetkisten tietojemme perusteella:

„Tracking-tools“ sisällyttämisellä Google saat tietoa, että olet valinnut verkkoesiintymisemme vastaavan nettisivun, tai olet klikannut jotakin ilmoitustamme. Mikäli olet rekisteröitynyt Googlen palveluun, voi Google ohjata vierailun tilillesi. Ja vaikka et ole rekisteröitynyt Googlen palveluun tai ole kirjautunut sisään, on olemassa mahdollisuus, että tarjoaja tuo IP-osoitteesi tietoonsa ja tallentaa sen. Lisätietoa Googlen tietosuojasta saat tässä: https://policies.google.com/privacy ja https://services.google.com/sitestats/en.html

Voit kieltää evästeen asettamisen kieltämällä suostumuksesi evästeiden asettamiseen verkkosivustollamme vierailun alussa tai evästeasetuksissa. Sen lisäksi se voi tapahtua joko selain-asetuksella, mikä deaktivoi automaattisesti evästeet. Vaihtoehtoisesti voit deaktivoida markkinointi-seurannan evästeet säätämällä tietokoneesi siten, että domainin „„www.googleadservices.com“ evästeet on estetty. Sen lisäksi voit selaimen Plug-ins-asennuksella estää Googlen kautta tapahtuvan evästeiden ja verkkosivuilla käyntisi  keräilyn: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Jos et halua vastaanottaa mainoksia, voit deaktivoida evästeiden käytön tähän tarkoitukseen valitsemalla siihen sivun https://www.google.com/settings/ads/. Lisätietoa Googlen tietosuojasta saat tässä https://policies.google.com/privacy. Vaihtoehtoisesti voit käydä Network Advertising Initiative (NAI) verkkosivulla: http://www.networkadvertising.org/

Facebook Pixel / Custom Audience

Olemme integroinut sivuillemme Facebook Ireland Limitedin Facebook-Pixelin. Sivuillemme tullessasi sinut yhdistetään suoraan Facebookiin. Seuraavia tietoja voidaan siirtää:

 • Unique Cookie ID
 • Valittu verkkosivu
 • Ajankohta

Facebook voi merkata käyttämäsi laitteen evästeellä ja oleellisella tunnuksella tai valita jo olevan evästeen. Jos olet rekisteröitynyt Facebookiin, voidaan näiden tietojen perusteella kohdeperusteisia mainoksia siirtää Facebook-sivuille. Tietojasi käsitellään myös Yhdysvalloissa. Tietosi lähetetään Yhdysvaltoihin vain nimenomaisella suostumuksellasi. Oikeusperusta evästeen tallennusta varten ja siihen liittyvälle tietojenkäsittelylle on annettu suostumus (tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 lause 1 litra a). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa evästeasetuksissamme. Kerättyjen tietojen lisäarviointi on Facebookin omalla vastuulla. Mainoastamista koskevia Facebook-asetuksiasi voit muuttaa tässä: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Criteo – uudelleen kohdentaminen

Sivuillamme ja online-tarjouksissamme Criteon tekniikka (Criteo GmbH, Unterer Anger 3, 80331 München, Saksa) kerää tietoa verkkosivuston kävijöiden surffauskäyttäytymisestä markkinointitarkoituksiin ja asettaa evästeet merkitsemään loppulaitteet uusien mainosten näyttämistä varten.

Tämän ansiosta Criteo voi analysoida surffauskäyttäytymistä ja näyttää sitten kohdennetut tuotesuositukset sopivana mainospalkkina muilla verkkosivustoilla vieraillessa. Jokaisen näkyviin tulevan bannerin oikeassa alakulmassa on pieni „i“ (tiedoksi), joka avautuu hiirtä siirtämällä ja johtaa napsautuksen kautta sivulle, jolla selitetään järjestelmää ja jolla tarjotaan suostumuksen kumoamista. Kun napsautat Opt-out-asetusta, asetetaan „Opt-out“ -eväste, joka estää jatkossa näiden bannerien näyttämisen. Muuta käyttöä tai siirtoa kolmansille osapuolille ei tapahdu. Oikeusperusta evästeen tallennusta varten ja siihen liittyvälle tietojenkäsittelylle on annettu suostumus (tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 lause 1 litra a). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa evästeasetuksissamme.

Voit saada lisätietoa Criteolta osoitteesta https://www.criteo.com/privacy/ ja kieltää surffauskäyttäytymiesi tallentamisen ja analysoinnin.

Rud, 21.11.2022