Matkasuositukset Eurooppa Aasia Amerikka Afrikka

30.06.2014

Täydet pisteet TSS:n bussinkuljettajille

TSS:n täydellisesti organisoituun tutustumismatkaan ei kuulu ainoastaan huolella valitut hotellit ja ammattitaitoiset, usein kiitellyt matkaoppaat. Myös bussinkuljettajien on oltava täydellisiä ammattilaisia, luotettavia ja vieraiden hyvinvoinnista huolehtivia.

Meidän turkkilainen yhteistyökumppanimme NBK Touristic Antalyassa huolehtii siitä, että TSS:n korkeita vaatimuksia noudatetaan paikan päällä.

NBK:n johtaja Recep Yavuz voi osoittaa kyselyjen perusteella, kuinka siinä on onnistuttu: 70 000 kyselykaavakkeessa, jotka vieraamme täyttivät menneen talvikauden aikana, saivat TSS:n kanssa yhteistyössä olleet bussinkuljettajat jälleen parhaat arvostelut. Recep Yavuz halusi tietää sen vielä tarkemmin. Hän pyysi myös matkaoppaitaan arvostelemaan 350 bussinkuljettajatyötoveriaan. Tulos oli, että myös heiltä tuli paljon kiitosta TSS:n bussinkuljettajille esimerkiksi heidän käyttäytymisestään matkailijoita kohtaan, heidän ulkoisesta olemuksestaan sekä liikennesääntöjen noudattamisesta.

Bussinkuljettajien ja matkaoppaiden tiimit huolehtivat täydellisesti viime kaudella yhdestätoista maasta tulleista 200 000 TSS:n vieraasta. Tänä aikana ryhmät taittoivat Antalyan, Izmirin, Kappadokian ja Istanbulin välillä matkaa uskomattomat yhdeksän miljoonaa kilometriä – ilman onnettomuuksia ja ilman ongelmia. Bussinkuljettajat tietävät, mitä TSS ja vieraat heiltä edellyttävät. Bussinkuljettajien motivaatiolle on tärkeää, että he ovat majoitettuna samoihin hotelleihin vieraittemme kanssa ja he syövät samoissa ravintoloissa.

Kymmenelle matkaopaskyselyssä parhaiten sijoittuneelle NBK Touristic ei lahjoittanut ainoastaan kunniakirjoja vaan jokaiselle kuukausipalkan suuruisen rahapalkinnon. NBK:n johtaja Yavuz: „Me tiedämme, että TSS:n vieraat voivat luottaa näihin työtovereihin ja bussinkuljettajat ovat iloisia saadessaan olla taas mukana seuraavalla kaudella!”


Takaisin etusivulle