Matkasuositukset Eurooppa Aasia Amerikka Afrikka

06.11.2023

TSS:n kanssa matkustaessasi suojelet erityisesti ihmisiä ja ympärisöä

Älä vain puhu siitä, vaan toimi johdonmukaisesti – luonnon ja ympäristön suojelun, parempien työolojen, meidän kaikkien tulevaisuuden puolesta! Ja TSS – Travel Service Scandinavia – pelaa täällä huippuliigassa.

Travelife Partner

Koska Travelife – tärkeä, kansainvälisesti tunnustettu matkailualoite – on nyt erityisesti tunnustanut TSS:n poikkeuksellisen sitoutumisen sosiaaliseen ja ekologiseen kestävyyteen. Yhtenä Skandinavian harvoista matkanjärjestäjistä TSS on saanut „Travelife Partner“ -statuksen Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa.

Tämä tarkoittaa myös: Jokainen TSS:n kanssa matkustava valitsee erityisen suojan ihmisille ja ympäristölle. TSS:n vieraat ottavat aktiivisesti vastuuta.

Travelife-palkinnon ydinteemoja ovat yrityksen koettu sosiaalinen vastuu – mukaan lukien työolot ja reilut liiketoimintatavat, kulttuurisen monimuotoisuuden edistäminen ja tietysti selkeiden, kestävien ympäristöstandardien noudattaminen.

TSS on yksi Skandinavian suurimmista opintomatkanjärjestäjistä satojen tuhansien vieraiden kanssa, ja se on kehittänyt kattavan luettelon tiukoista, yrityskohtaisista kestävän kehityksen ohjeista. Ne tulisi toteuttaa, taata ja edistää – kaikkien TSS:n kanssa yhteistyössä työskentelevien ja meille työskentelevien henkilöiden toimesta. Tässä muutamia esimerkkejä siitä:

  • Kohdealueilla käytetään vain nykyaikaisia ​​linja-autoja, joiden CO2-päästöt ovat mahdollisimman alhaiset.
  • TSS ei tarjoa paikan päällä tapahtuvia retkiä, jotka vahingoittavat ihmisiä, eläimiä, kasveja tai luonnonvaroja tai joita ei voida sosiaalisesti ja kulttuurisesti katsoen hyväksyä. Koulutetut oppaat seuraavat ja neuvovat TSS:n vieraita vastaavasti, myös paikallisten palvelujen, käsitöiden ja tuotteiden edistämiseksi.
  • TSS:n työntekijät ulkomailla ovat vakuutettuja sairaus- ja vastuuvakuutuksilla kansallisen lainsäädännön mukaisesti.
  • Työskentely mahdollisimman paperittomasti, jätelajittely ja sertifioitujen keirrätyspaperin käyttö – myös esitteiden painamiseen.

Se, että TSS suurena matkanjärjestäjänä kantaa paljon sosiaalista vastuuta maailmanlaajuisesti, on dokumentoitu jo vuosien ajan tukemalla Nepalissa, Turkissa, Ghanassa, Vietnamissa ja Etelä-Afrikassa olevia lapsia erilaisilla projekteilla ja varainhankintakampanjoilla. Ja TSS tarjosi runsaasti taloudellista tukea arkeologisiin kaivauksiin historiallisessa Myrassa Lounais-Turkissa.

Me TSS:ssä pysymme edelleen uskollisina mottollemme:

Älä vain puhu – toimi yhdessä!


Takaisin etusivulle