Matkasuositukset Eurooppa Aasia Amerikka Afrikka

27.12.2014

RSD Reise Service Deutschland juhlii miljoonannen matkustajansa johdosta

Voittajille unelmamatka itämaille

Saksalaiset lomailijat tri Ursula Schuster ja herra Bernhard Wunder ovat innoissaan: ”Teette hienoa työtä”

Kanta-asiakkaiden, tri Ursula Schuster ja Bernhard Wunder, viikon kestänyt kahden maan yhdistelmämatka ”Kypros ja Turkki” päättyi hienosti. He palasivat joulukuun 2014 alussa juuri Kyproksen saaren turkkilaisesta pohjoisosasta, missä he kulkivat apostolien jalanjäljillä, tutustuivat antiikin paikkoihin ja saivat hienon katsauksen roomalaisvallan ajan historialliseen rakennustaiteeseen.

Antalyaan palatessaan heidän osakseen tuli erityinen kunnianosoitus: rouva tri Schuster oli kulttuurimatkojen järjestäjä RSD:n, johon myös TSS kuuluu, miljoonas matkustaja.

Hän sai iloita yhdessä elämäntoverinsa kanssa aivan erityisestä yllätyksestä, hänen juhlapalkinnostaan: 3000 euron arvoisesta ylellisestä kahden hengen matkasta Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin – Dubai, Sharjah ja huippuhotelli maailmankuululla Palmusaarella sisältäen lennot, ensiluokkaisen täysihoidon ja henkeäsalpaavia retkiä.

Rouva tri Schuster ja herra Wunder olivat jo kolmannen kerran RSD:n matkalla ja he ovat olleet joka kerta vaikuttuneita täydellisestä organisaatiosta, matkaoppaiden laajoista tiedoista ja hienoista hotelleista. Ja varsinkin tutustumismatkojen sensaatiomainen ”hinta-laatusuhde” ja mahdollisuus saada niin lyhyessä ajassa niin paljon tietoa ”maasta ja sen väestöstä”, saavat heidät yhä uudelleen tekemään matkavarauksen.

RSD:n saksalainen toimitusjohtaja tri Andreas Zangemeister on varma: ”Myös RSD:n ylellinen Dubain matka tulee olemaan rouva tri Schusterille ja herra Wunderille hieno lomakokemus. Sillä olipa kyseessä tutustumis- tai elämysmatka takaamme kaikille loman kohokohdissa luotettavan organisaation ja kaikin puolin parhaan palvelun. Asiakkaittemme tyytyväisyys on meille keskeinen asia. Tämän filosofian vahvistuksena näemme sen, että meillä on vain 5 vuotta yrityksen perustamisen jälkeen juhlimisen aiheena miljoonas matkustaja. Suuri KIITOS asiakkaillemme uskollisuudestanne ja innostuksestanne.”

Näin meidän miljoonannet asiakkaamme nauttivat lahjan luovutuksen jälkeen tutustumismatkallaan loppuillasta ja seuraavista päivistä. Ohjelmassa oli vielä muitakin kohokohtia kuten Pamukkale, Afrodisias ja Antalya ennen kotimatkaa Saksin osavaltiossa sijaitsevaan Markranstädtiin.


Takaisin etusivulle