Matkasuositukset Eurooppa Aasia Amerikka Afrikka

02.02.2013

Yhden Euroopan suurimpiin kuuluvan kulttuurimatkajärjestäjän 3-vuotisjuhla

Lomailijamme ovat vakuuttuneita – menestystarinan vuosijuhla

RSD:llä, TSS:n partnerilla, on hyvä syy juhlia: Nyt jo kolmen vuoden ajan on innostunut asiantuntijatiimi tarjonnut erikoismatkoja vaativille lomailijoille – ja parhailla hinnoilla. Lyhyt katsaus tilastoon todistaa kuinka suosittuja nämä huolella valitut kulttuuri- ja elämysmatkat nykyään ovat: Vasta äskettäin saimme tervehtiä 500.000:nsia RSD:n lomailijoita Turkin kiertomatkalla. He saivat pienenä kiitoslahjana luksusloman kahdelle hengelle Yhdistyneisiin Arabiemiraatteihin.

Kaikki eivät ehkä tiedäkään: Myös kahdeksassa muussa Euroopan maassa (Sveitsi, Itävalta, Ranska, Belgia, Luxemburg, Alankomaat, Norja, Isobritannia) voivat matkuistushaluiset hyötyä RSD:n jännittävästä lomatarjonnasta. Keväällä tulevat vielä lisäksi mukaan Ruotsi, Tanska ja Puola. Tämä todistaa: RSD:n ammatillinen matkakonsepti, kitkaton lomaorganisaatio ja kattava opastus on toiminut myös kansainvälisesti esikuvana. Ei ole ihme, että jopa saksalainen kaikkialla maailmassa toiminut TV-reportteri ja matka-ammattilainen, Dieter Kronzucker, antaa tunnustusta RSD-tiimille: «Siellä ovat töissä todelliset asiantuntijat, jotka ottavat tehtävänsä vieraiden hyväksi tosissaan. Jokainen matka on todella jotain erikoista, kukaan ei tule pettyneenä takaisin.»

Niinpä Dieter Kronzucker on mielellään mukana, kun RSD tukee antiikin teatterin restaurointia Myrassa, Turkissa: Viime kesänä luovuttivat RSD:n omistaja Christian Funk ja RSD:n toimitusjohtaja Horst Zsifkovits siellä juhlallisesti 50.000 euron lahjoituksen. Dieter Kronzucker puhui siellä koolla oleville kulttuurimatkaoppaille. Sillä lomailijat kiittävät näitä aina avuliaita maan tuntijoita heidän panoksestaan.


Takaisin etusivulle