Matkasuositukset Eurooppa Aasia Amerikka Afrikka

25.05.2019

RSD juhlii 10-vuotisjuhlaa!

Juhlimiseen on suuri syy: RSD iloitsee sen 10-vuotisjuhlasta!
Vuonna 2009 RSD aloitti yrityksenä Kappadokian matkalla. Tänään vuonna 2019 olemme yksi Euroopan suurimmista kiertomatkojen järjestäjistä lähes 2 miljoonalle asiakkaalle – ja nautimme suurta suosiota maailmanlaajuisella huippuvalikoimallamme.

Upea menestystarina:

Se joka tuntee RSD päättäjät, kokee sen työntekijät, ei todellakaan ihmettele RSDn vahvaa esittäytymistä. Sillä RSDllä yhdistyy yksinkertaisesti monta asiaa: laaja kokemus matkailun ja myynnin suhteen, luovuus ja joustavuus, visiot ja rohkeus uuteen. Ja ennen kaikkea: aito tiimityö.

Katsaus tämän hetken RSD-matka-valikoimaan alkaa Asta kuten Azorit ja päätty Z kuten Zypern (Kypros). Lomien pidennyksillä ihanilla uimarannoilla. Sen lisäksi Välimeren ja Karibian risteilyt aina Etelämanteereelle asti. Kiehtovaa eksotiikkaa, esimerkiksi Intiassa, Kiinassa ja Keniassa. Ja uskomatonta luksusta – katso Dubai.

Tyypillistä RSD-luomuksille: Ne on suunniteltu modulaarisiksi – asiakkaamme voivat siten valita perusohjelman ja lisäpaketit erillisesti. Matkat ovat täynnä UNESCON maailmanperintökohteita. Sitten vielä korkeat laatu- ja palvelustandardit. Ja aina vieraidemme seurana: pätevät, saksaa puhuvat matkaoppaat.
Kysely, joka on tehty yli 40.000 RSD-lomailijalle antoi tuloksena arvosanan 1,48 „Erittäin hyvä“ eli huippuarvosana RSD-matkoille.

Hinta-laatu-suhde: ilman kilpailua

„Kaikilla matkoilla panostetaan asiakastyytyväisyyteen ja heidän toiveisiinsa, niiden toteuttamismahdollisuuksiin sekä houkuttelevaisuuteen“ sanoo saksalainen RSD-toimitusjohtaja Horst Zsifkovits. Toteuttamismahdollisuuteen kuuluu: matkakohteen pitää olla poliittisesti tasapainoinen, siis turvallinen.

RSD keskittyy siinä selkeään määrään kannattavien kohdealueiden suhteen. Niissä RSD pystyy takaamaan hotelleille, lentoyhtiöille ja bussiyrityksille kausittain samoina pysyvät käyttöasteet – myös liikevaihdolle heikompina sivukausi-aikoina. Seuraamus: Huippu-sisäänostohinnat RSDlle tarvittaville turistisille palveluille. Eli: kilpailijoita vailla oleva hinta-laatu-suhde teille, RSD-asiakkaillemme.

RSD-matkat hyötyvät myös matkailunedistämishankkeista. Hyvä yhteistyö partnerien kanssa matkakohteissa on luonut viimeisten kymmenen vuoden aikana molemmin puolisen luottamuksellisen perustan. RSD on tunnetulle norjalaiselle varustamolle Hurtigruten „Best Partner“ 2019.

Oikeaan suuntaan kuuluu myös jatkuvasti kehittyvä kansainvälisyys, eli: RSD-matkoja tarjotaan nykyään 13 eri maassa, esimerkiksi firman nimellä TSS, ja yli puolet RSD- kanta-asiakkaista ovat ulkomaalaisia. Siinä on – RSD-kantatiimin ohella -päivittäin mukana lähes 100 vieraskielistä työntekijää – ennen kaikkea asiakaspalvelussa ja varaus-hotlinessa.

Vaikuttavat, uudet matkakohteet

Että RSD ei milloinkaan lepää laakerilehdillään, sen portofolio kasvaa ja sitä optimoidaan, ja se on lisällinen pylväs kantamaan viimeisten kymmenen vuoden aikana kehittynyttä menestystä. „Lyhyet tiet, matala hierarkia ja nopeat päätökset auttavat meitä tiiminä ottamaan vastaan kaikki haasteet ja reagoimaan niihin“, niin RSD-toimitusjohtaja Horst Zsifkovits. Hän tarkoittaa sillä; että: nopeat reaktiot poliittisiin kriiseihin valikoiman sovittamisella.

Ja tietenkin: Jännittävät kohteet rikastuttavat yhä uudelleen RSD-valikoimaa. Lähitiulevaisuudelle on suunnitteilla jopa tusina uusia matkoja tai aikaisempia matkoja on otettu uusina valikoimaan. Kuten esimerkiksi 10-päiväinen Kiina & Dubai-yhdistelmä, 16-päiväinen merimatka Etelä-Amerikka & Galapagos-saaret, ihastuttava 12-päiväinen Etelä-Afrikka & Dubai yhdistelmä ja sitten kaiken huippu: vaikuttava maailmanympärimatka risteilylaivalla Costa Deliziosa – 127 unohtumatonta päivää, joiden aikana mitkään toiveet eivät jää täyttymättä! Suunniteltu tai jo toteutettuina ovat uudet matkat Jordaniaan, Irlantiin, Pohjois-Espanjaan, Egyptiin, Taimaahan ja Namibiaan.


Takaisin etusivulle