Matkasuositukset Eurooppa Aasia Amerikka Afrikka

19.12.2014

TSS:n lomalaiset luovuttavat kirjalahjoituksen Turkissa

TSS on jälleen, kuten jo viime vuonna, avokätinen Antalyan loma-alueen lapsia kohtaan.

Sillä TSS ei tuo ainoastaan Turkin kulttuuria, historiaa ja ihastuttavaa luontoa lähelle matkustajiaan vaan tekee mahdolliseksi myös ihmisten välisen kohtaamisen.

Kun TSS sai avunpyynnön Kaşin lähellä sijaitsevasta koulusta, he eivät miettineet kauan vaan toimivat: sikäläisen koulun kirjasto oli hyvin heikosti varustettu ja koululaisilla oli vain vähän mahdollisuuksia käyttää kirjaston lukumateriaalia. Paikallinen yhteistyökumppani NBK hankki nopeasti suuren valikoiman tieto-, satu- ja erikoisalojen kirjoja ja suuntasi yhtä aikaa neljällä bussilla koululle tuomaan kirjat.

Kirjat luovutettiin suuren juhlan yhteydessä ja se oli sekä lapsille että matkailijoille hauska päivä. Koulun kirjasto on nyt vihdoin hyvin varustettu ja koululaiset voivat käyttää eri aihepiirien kirjoja suuresta kirjavalikoimasta.

Tämä oli niille matkailijoille, jotka olivat mielenkiintoisella Lyykian kiertomatkalla, erinomainen mahdollisuus tutustua paikalliseen väestöön ja tehdä hyvää.

Jo viime vuonna RSD, matkanjärjestäjä TSS:n partneri, järjesti NBK:n kanssa suuren kirjatapahtuman Antalyassa, jolloin lahjoitettiin yli 20 000 lastenkirjaa.

TSS:lle Turkki ei ole ainoastaan lomakohde.

Yritys panostaa maan kulttuuriperintöön, ottaa huomioon ihmiset ja ylläpitää heihin ystävyyssuhteita. Heidän kiitoksensa on suurin tunnustus.


Takaisin etusivulle