Matkasuositukset Eurooppa Aasia Amerikka Afrikka

07.11.2023

Matkustaminen TSS:n kanssa – ihmisten, eläinten ja ympäristön eduksi

TSS oli yksi harvoista suomalaisista yrityksistä, joka sai erikoispalkinnon ekologisesta ja sosiaalisesta sitoutumisestaan ​​matkailuun (kerroimme…). Jokainen kanssamme matkustava suojelee erityisesti ihmisiä, eläimiä ja ympäristöä.

Esimerkiksi TSS:n vieraiden retkillä ollessa he tutustuvat paikalliseen väestöön. Tai ihmettelevät Unescon luonnon- ja kulttuuriperintöä.

Kuten Kappadokiassa vieraillessaan Göremen uskomattomissa luolakirkoissa, Lykiassa tutkiessaan ainutlaatuista muinaista Efesosta, Intiassa vieraillessaan kiehtovassa Taj Mahalissa: Pätevät TSS-matkaoppaamme selittävät ja opastavat erittäin huolellisesti sekä rohkaisevat hyväksymään ja kunnioittamaan paikallisia sääntöjä – peruuttamattomien taide- ja kulttuuriaarteiden suojaamiseen.

Kun TSS-ryhmät uppoutuvat upeisiin eläin- ja luonnonmaisemiin – Etelä-Afrikan Krügerin kansallispuistoon, Galápagossaariin, Kyproksen Karpazin niemimaalla sijaitsevaan kilpikonnarantaan: TSS-vieraamme ihailevat kasvistoa ja ovat innostuneita eksoottisista eläimistä. Mutta he eivät pääse liian lähelle eivätkä pelotteleniitä. TSS:n lomailijat tuovat mukanaan kotiin unohtumattomia vaikutelmia eivätkä jää mistään paitsi.

Ja sitten tietysti usein ihanat kohtaamiset paikallisten kanssa – houkuttelevilla markkinoilla, kuljeskelut maalauksellisilla vanhankaupungin kujilla, syöminen perheen kanssa vietnamilaisessa Tra Quen yrttikylässä: Kaikesta lämmöstä ja uteliaisuudesta huolimatta vieraiden kulttuurien ja perinteiden huomioiminen ja kunnioittaminen ovat edelleen tärkeä seikka TSS-lomailijoiden keskuudessa.

Jokainen TSS:n kanssa matkustava on enemmän kuin pelkkä turisti. Kohteessa hänestä tulee myös arvostettu, sydämellinen ja ymmärtäväinen vieras


Takaisin etusivulle