Matkasuositukset Eurooppa Aasia Amerikka Afrikka

26.06.2014

Korkea vieras TSS:llä Antalyassa

Recep Yüksel, turismista ja kulttuurista vastaava varakuvernööri tuli vierailulle osoittaakseen arvostusta Antalyan maakunnan edustajana.

Hän tuli mielellään myös ryhmäkuvaan. Recep Yavuz edustajana hänen vierellään ja Antalyan tiimin hyväntuulisten jäsenten ympäröimänä.

Ja hyvätuulisuuteen on TSS:llä nimenomaan Turkissa täysi syy. Sillä oli viime talvikauden aikana 200 000 asiakasta ja siten se oli Antalyan tärkein tutustumismatkojen järjestäjä. Poliitikko Yüksel: „Antalyan maakunnassa olemme erittäin tietoisia siitä, kuinka tärkeä osuus TSS:llä on Turkin turismille ja kulttuurille.” Hän korosti TSS:n merkitystä tärkeänä alueellisena työnantajana nimenomaan turismin sivusesongin aikana.

TSS:n toimesta yhteistyöagentuuri NBK Touristic huolehtii kaikkien kulttuuri- ja kiertomatkojen kitkattomasta sujumisesta.

NBK:n johtaja Recep Yavuz ja hänen 350 matkaopastaan ovat olleet vuosikausia TSS:n vieraiden luotettavia yhteistyöhenkilöitä. He selittävät, organisoivat ja osaavat aina neuvoa. Ja vielä sen lisäksi matkaoppaat keräävät myös rahaa kaivausprojekteihin tai organisoivat kirjamyyjäisiä turkkilaisille koululaisille.

Matkaoppaiden ja bussinkuljettajien hyvä ammattitaito on yksi syy siihen, miksi TSS:n kiertomatkat ovat niin suosittuja. NBK:n johtaja Yavuz: „TSS huolehtii korkeista standardeista. Meidän virallisilla oppaillamme on poikkeuksetta vähintään 15 vuoden työkokemus. He saavat jatkuvasti lisäkoulutusta. Tulivatpa lomailijat mistä maasta tahansa, heistä huolehditaan heidän omalla äidinkielellään, oli se sitten tanska, suomi, norja tai ruotsi.”

Antalya ja TSS: Tunnemme täällä toisemme henkilökohtaisesti, luotamme toisiimme ja arvostamme toisiamme ammattitaitoisina yhteistyökumppaneina. Myös tulevaisuudessa.


Takaisin etusivulle