Matkasuositukset Eurooppa Aasia Amerikka Afrikka

26.06.2023

TSS:llä Turkkiin - yhteen suosituimmista opintomatkakohteista maailmanlaajuisesti

Ainutlaatuiset muinaiset rauniot ja leveät rannat kimaltelevalla merellä, viehättävät vanhat kaupungit ja loistava vieraanvaraisuus: Turkki tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta. Todella upea matkakohde. Ja alusta alkaen yksi tärkeimmistä pilareista TSS Travel Service Scandinavian laajassa opintomatkavalikoimassa.

Näyttävät kohokohdat ja ensiluokkainen hinta-laatusuhde myötävaikuttavat siihen, että Turkin TSS:n kysyntä on jälleen elpymässä koronakriisin jälkeen. TSS- vieraat vaeltavat fantastisen luonnon halki ja ihmettelevät poikkeuksellista kulttuurien monimuotoisuutta. Majoitumme valituissa tähti-hotelleissa, joissa on paras mukavuus – eksklusiivisilla ilmaisilla loman pidennyksillä, usein jopa omalla rannalla.

Miksi TSS voi olla iloinen Turkin korkeimmasta asiakastyytyväisyydestä, johtuu myös ammattitaitoisesta opastiimistä. Koska nämä naiset ja miehet ovat todellisia maan asiantuntijoita, joilla on paljon sydäntä ja mieltä. Se sopii täydellisesti yhteen TSS:n kanssa, joka on yksi Euroopan suurimmista opintomatkojen järjestäjistä. Tästä on paljon kiitosta – esimerkiksi professori Nevzat Cevik, yksi maan tunnetuimmista muinaisten paikkojen kaivupaikkojen johtaja: „Kiitos, että teette hyvin säilyneet historialliset aarteemme, henkeäsalpaavat maisemamme ja kiehtovan historian käsin kosketeltavaksi laajalle, kiinnostuneelle matksuatjalle!“

Tällä hetkellä varattavissa olevat TSS-matkat Turkkiin vahvistavat vakuuttavasti asiantuntijan ystävälliset sanat: 15 päivän Kappadokia 5 tähden matkan aikana et vain koe uskomattomia kivimuodotelmia Munkkilaaksossa – Unescon maailmanperintökohteessa. Iloitse myös tutustumisesta Antalyaan, Välimeren elävään helmeen, maanalaisten kaupunkien labyrinitiin – ja tietysti Pyörivien Dervishien luostariin. Matkalla kahden viikon eksklusiiviselle Lykian-matkallemme TSS:n vieraat kävelevät hämmästyneenä Efesoksen halki, joka on yksi maailman tärkeimmistä rauniokaupungeista. Näet Pamukkalen ainutlaatuiset kalkkikiviterassit sekä Taurusvuorten lumihuippuiset huiput. Tai Artemis-temppeli – yksi muinaisen maailman seitsemästä ihmeestä.

Ja vielä: Pian tutustumme yhdessä Istanbuliin. Tämä tekee vierailusta tähän henkeäsalpaavaan metropoliin unohtumattoman kokemuksen TSS-vieraille. Taatusti!


Takaisin etusivulle