Matkasuositukset Eurooppa Aasia Amerikka Afrikka

08.08.2013

Eurooppa – me tulemme!

Kun RSD:n kulttuurimatkajärjestäjäyhtymän puhelimet soivat, pääsee Eurooppa todella vauhtiin. Sillä Kappadokian kiertomatka tai unelmahotelli Dubaissa – sellaisia ihania matkoja varataan myös Saksasta, Ranskasta tai Alankomaista.

RSD kansainvälistyy nimittäin yhä entisestään: „Nykyään matkoillemme osallistuu henkilöitä kahdestatoista Euroopan maasta“, kertoo Saksan RSD:n toimitusjohtaja Horst Zsifkovits. TSS kuuluu RSD:n yritysryhmään, joka kuuluu Euroopan suurimpiin kulttuurimatkojen järjestäjiin.

Matkustajia on Ranskasta ja Englannista, Itävallasta, Benelux-maista ja Skandinaviasta. Seuraavan lomakauden aikana tulevat mukaan vielä Italia ja Irlanti. Ja vielä lisäksi: sillä, mikä toimii niin hyvin Euroopassa, on myös USA:ssa hyvät mahdollisuudet. Suunnittelut sitä varten ovat jo alkaneet.

Euroopan haaste oli ja on ammattilaisille suunnaton. Sillä kyse on luotettavuuden, valikoinnin ja lyömättömän hinta-laatu-suhteen soveltamisesta ilman tappioita täysin uusille matkailumarkkinoille.

Tämä on onnistunut: RSD:n asiantuntijat ovat tutkineet huolellisesti eurooppalaisten naapureiden toivomuksia ja erityispiirteitä. He solmivat uusia kontakteja, hankkivat taitotietoa, integroivat kaiken hyväksi todettuun saksalaiseen menestysmalliin.

Myös luvut ovat puhuneet jo kauan RSD:n matkakonseptin puolesta: „Olemme kehittyneet kahden vuoden aikana Euroopan suurimmaksi kulttuurimatkojen järjestäjäksi“, summaa Horst Zsifkovits. Maailmanlaajuisesti yli 600.000 tyytyväistä asiakasta arvostaa RSD:n matkojen organisointia.

Ehkä tärkein asia: RSD:n tiimeille tuottaa valtavasti iloa matkustaa ympäri Eurooppaa. Toimia vieraiden kulttuurien ja mieltymysten parissa. Neuvoa kansainvälisiä asiakkaita. Aina oikealla kielellä. Aina rentoutuneena. Aina pätevänä. Aina asiantuntevana.

Lomalaiset Oslosta tai Pariisista, Rotterdamista tai Veronasta kiittävät heitä siitä. Silloin, kun he nousevat lomakohteessa toiveikkaina busseista ja voivat iloita tulevista todella elämysrikkaista lomapäivistä.


Takaisin etusivulle